Yoga voor Ouderen

Met ingang van dinsdag 3 september om 9.00 én 10.30 u!

Gaat bewegen niet (meer) zo soepel, raakt u sneller uit balans, of voelen uw gewrichten stijf en pijnlijk aan? Yoga laat je ervaren dat je nog heel wat kunt en dat een grotere beweeglijkheid mogelijk is. Tijdens de les doen we zachte, eenvoudige bewegingen op de cadans van de ademhaling. Daarmee maken we gewrichten soepel, versterken we de (been)spieren en oefenen we ons evenwicht. De oefeningen pas ik aan uw mogelijkheden aan.

We bewegen samen en in stilte brengen we onze gedachten tot rust. Zo geeft yoga plezier en voldoening. Na de les voelt u zich fit en ontspannen en is er tijd voor een kopje thee.

Voor iedereen, en zeker voor ouderen, is het nodig om te bewegen. Uit onderzoek blijkt keer op keer: stilstand is achteruitgang. Bewegen met aandacht heeft een positief effect op uw lichaam (spieren, bloedsomloop, ademhaling etc.) én geeft u een goed gevoel. Het kalmeert gevoelens en maakt gedachten rustig.

Twijfelt u of yoga iets voor u is? Doe mee op dinsdag  van 9.00 – 10.15 u, of van 10.30 – 11.45 u. U kunt eerst 2 proeflessen volgen voor 17 €.

Locatie: Zonstraat 112, Driebergen

Aanmelding en vragen: belt u mij, Annelies op 06 15 69 49 59, of stuur mij een email via annelies@blijmetyoga.nl.